Boeken


 • In liefde voor jou en mezelf

  In liefde voor jou en mezelf

  Het gevoel van Jo-An in haar vroege jeugd van "dit klopt niet", toen ze met haar vader naar de kerk was gegaan om "plaatsen te kopen", geeft al aan dat ze een andere kijk, een ander gevoel had op en in het geloven in God. Haar jeugd, haar geloof en haar gevoel hebben het haar niet makkelijk gemaakt, maar ze is blijven geloven in de Liefde van God. En het vastpakken van de toegestoken hand heeft haar gebracht tot de samenwerking met haar gids John. Hij heeft, met behulp van al haar gidsen, haar de liefde leren kennen, door haar te helpen met haar levensweg. De samenwerking voor dit boek uitte zich het eerst door zijn kriebeling in haar oor. En dat gebeurde in het begin 's nachts, zodat hij wist dat ik echt luisterde. Nu betekent die kriebeling voor mij een teken van Thuis, een teken van Liefde. Die kriebeling geeft mij energie. Maar ik wil hierbij opmerken dat ik ook wel eens protesteer, omdat ik moe ben of geen zin heb. Ik mag mezelf zijn. Ik hou van John, van mezelf en van jou.

  U kunt het boek ook online bestellen.

 • Samenwerken in liefde voor jou en moeder aarde

  Samenwerken in liefde voor jou en moeder aarde

  In dit tweede boek van de schrijfster wordt de lezer geconfronteerd met zijn eigen staan in de maatschappij, in zijn eigen leven en dat op Moeder Aarde. De weg die de mens loopt, die jij loopt, is er een met vele ervaringen en elke ervaring brengt je dichter bij jezelf. De weg naar jezelf, naar je hart geeft je de mogelijkheid om samen te werken met je naasten, met Moeder Aarde en met het Universum. Deze samenwerking kan tot resultaat hebben dat je ons leert ontvangen via je gevoel of via het gehoor. De samenwerking is er altijd en jij zult dat misschien niet altijd merken, maar wees je er wel van bewust, dan zal jouw weg gemakkelijker verlopen. Lees met open hart en je zult ontdekken waar jij als mens staat in dit leven. JOHN

  U kunt het boek ook online bestellen.

 • Mijn bramenstruik

  Mijn bramenstruik

  Dit boek dat je nu voor je hebt, beschrijft, in niet mis te verstane woorden, het spirituele leven van de schrijfster. Elk proces waar zij doorheen is gegaan,  is een hoge hindernis van het spirituele concours. Dat wil zeggen: de weg van haar leven. De eenzaamheid, de verbinding met het Universum, het onbegrip van de omgeving, maar toch ook voelend dat dit het pad is dat de schrijfster wil en moet lopen. Het doel van het leven op aarde is gevonden. Geen gemakkelijke weg, maar wel dankbaar. Alleen en toch zo’n sterke verbinding. Als je haar eerdere boeken hebt gelezen, weet je ook dat de weg lang was.

  U kunt het boek ook online via deze site bestellen.

  Dit boek kunt u ook online via Bol.com bestellen.

Shinshara

Shinshara

De Bast 54
8501 PK SINT NICOLAASGA

Neem contact op

Tel. +31 651 690 722
Email: jo-an@shinshara.nl

Bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag & Zondag: Afwezig