Boodschap van Aartsengel Michaël


Mei 2016

Mei, de maand van roering en tegelijkertijd van Liefde voor elkaar.

Wat is Liefde? Wat is vergeving? Wat is echt openstaan voor een ieder die op jouw pad komt?

De aarde zit in een periode van algehele transformatie van de energie die door de mens op een toch wel heel laag niveau is gebracht. Nu is het tijd om het Licht te laten schijnen en de Liefde te gaan verspreiden. De mens kent gevoelens van onbegrip en verwarring door alles wat er langzaam maar zeker naar boven komt uit al die verzegelde dozen en putten van hen die niet willen dat de mens weet wat er verzwegen wordt en gedaan wordt om macht te vergaren. Zo lang als deze zin is, zo lang is ook de weg tot algehele zuivering van die geheimen en misbruiken door de mens bewaard en gemaakt.
Wij, het Universum, vragen je nu om je hart te openen en de Liefde te laten stromen. Kun je het laten zijn zoals het is? Kun je deze zielen vergeven voor wat zij de mens hebben aangedaan? Durf je een kaars aan te steken voor deze mensen, opdat ook zij het Licht en de Liefde mogen ervaren?

Wees de moeder of de vader die haar/zijn kind beschermt en tegelijkertijd weet dat er iets net klopt. Open je hart en laat de Liefde stromen, zodat oook deze zielen de weg naar Huis zullen en kunnen vinden.

Wie Liefde geeft, wie het Licht verspreidt, zal zelf ook Liefde en Licht ontvangen.

In Liefde voor u allen
Aartsengel Michaël.

 

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.
Shinshara

Shinshara

De Bast 54
8501 PK SINT NICOLAASGA

Neem contact op

Tel. +31 651 690 722
Email: jo-an@shinshara.nl

Bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag & Zondag: Afwezig