Boodschap van Aartsengel Michaël


Juni 2016

Lieve mensen,

Juni, een maand om stil te staan bij je eigen leven. De hectiek van Europa, de hectiek binnen je werkkring enzovoort, alles heeft je leven in verwarring en in stress gebracht.

Heb je nog tijd voor rust? Heb je nog tijd om de stilte te zoeken, te horen, te voelen? Is er nog stilte in jouw omgeving, in jouw land? Of zoek je juist de drukte op van het strand, van de pretparken? Ben je bereid om juist de stilte te zoeken om je geest en lichaam weer op te laden voor een nieuwe periode, voor een nieuw jaar? Zoek dan de rustige landen op waar het verkeer, de muziek en de hectiek van de stad je niet overheersen, niet overdonderen. In die stilte, in die natuur vind je de weg terug naar jezelf, naar je bron.

In de hectiek van het leven zijn wij, de schrijfster en ik de boodschap “vergeten” van mei. Maar daarvoor in de plaats hebben wij vele Zielen mogen helpen naar het Licht.

In de stilte vind je ook het contact met je gidsen, met het Universum, om via dat contact de weg van je verleden te leren kennen en de herinneringen, de banden daarmee te mogen loslaten. Die rust brengt ruimte in lichaam en geest en maakt vrij en blij.

Je maakt je eigen keuzes en ook dat is goed, maar denk daarbij ook eens aan de rust in jezelf.

Dank dat je dit leest.

In Liefde voor u allen,
Aartsengel Michaël.

 

Shinshara

Shinshara

De Bast 54
8501 PK SINT NICOLAASGA

Neem contact op

Tel. +31 651 690 722
Email: jo-an@shinshara.nl

Bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag & Zondag: Afwezig