Boodschap van Aartsengel Michaël


Augustus 2016

Lieve mensen,

Het is al weer enige tijd geleden dat wij je een boodschap van vreugde mochten brengen. Maar vandaag is het zover dat wij kunnen en mogen zien dat de mensheid op aarde is wakker geschud. De saamhorigheid is aan het groeien. Hieraan werkt ook de sport mee. Maar het mooiste vinden wij toch het opengaan van de harten voor de naasten en voor hen die het zwaar hebben. En dan doelen wij op de jeugd. De jongeren van deze tijd zijn heel gevoelig en tegelijkertijd is er een groep die heel hard is. Het onderwijs heeft hulp nodig om die groepen bij elkaar te brengen.

De jongeren van deze tijd hebben elkaar veel te leren. En dat op alle gebied. De ontwikkeling gaat enorm snel en hun weg vraagt om een grotere flexibiliteit dan die van hun ouders. Het is niet altijd mogelijk om de gedachtegang en de gevoeligheid van hen te kunnen volgen, waardoor enkelen in een groot isolement geraken en geen andere uitweg meer zien dan uit het leven te stappen. Het verheugt ons te zien dat dit niet wordt geaccepteerd en men staat op om de jongeren de weg te wijzen naar het zich leren uitspreken en om hulp te zoeken.

De samenwerking tussen de aarde en het Universum is al groter en intensiever, maar het kan nog meer. Aarzel niet om je probleem aan ons voor te leggen. Wij zullen alles doen om je te helpen. Wij zijn ook topsporters, alleen gaan wij niet voor goud, zilver of brons, maar verheugen wij ons als we weer een Ziel hebben mogen helpen.

Dank je wel voor het lezen van deze boodschap.

In Liefde voor u allen,
Aartsengel Michaël.

Shinshara

Shinshara

De Bast 54
8501 PK SINT NICOLAASGA

Neem contact op

Tel. +31 651 690 722
Email: jo-an@shinshara.nl

Bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag & Zondag: Afwezig