Boodschap van Aartsengel Michaël


September 2016

Lieve mensen,

Wat is er veel gaande in de wereld en dit bedoel ik in positieve zin. Lieve mensen die in de bres springen voor hun naasten. Mensen die hun leven hebben gegeven ten dienste van het Universum. Mensen die vechten voor het behoud van hun rechten en mensen die zich kwetsbaar opstellen om grote groepen minder daadkrachtigen te beschermen en te ondersteunen.

Als je heel goed om je heen kijkt, heb je ook van die personen om je heen. Je kunt hen helpen en ondersteunen via de social media. Laten we die social media gebruiken om de positiviteit, de Liefde uit te dragen.

Wij vragen je om alle haatdragende, opruiende en verwarrende berichten te negeren of te verwijderen. Want achter elk artikel zit wel een addertje, wat je dan ongewild verspreidt.

We zijn je dankbaar dat jij je inzet voor het goede in de wereld. Voor de hulp die je biedt en dat je heel gewoon vindt. Liefde is vaak onzichtbaar, maar des te krachtiger. Elk stukje Liefde, Licht enz. dat je doorgeeft is weer een vonkje vrede op aarde.

Laat je niet bang maken door de nieuwsberichten. De politiek voert al jaren een spel op, waarin de burgers de pionnen zijn. Laat niet langer jouw leven bepalen door anderen, maar neem zelf de keuze terug. Wij hebben jou die mogelijkheid gegeven: zelfbeschikking, eigen inzicht, eigen intuïtie, eigen gevoel enz. Gebruik dat. Sta op en beslis zelf wat je met je leven en je eigen lichaam wilt. Wij ondersteunen je daarbij. Kies voor jouw leven. Kies voor jezelf en de wereld zal veranderen. Dit is geen egoïsme, maar zorgzaamheid voor jezelf en jouw voertuig, je lichaam.

 In Liefde voor u allen,

Aartsengel Michaël.

Shinshara

Shinshara

De Bast 54
8501 PK SINT NICOLAASGA

Neem contact op

Tel. +31 651 690 722
Email: jo-an@shinshara.nl

Bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag & Zondag: Afwezig