Boodschap van Aartsengel Michaël


Oktober 2016

Lieve mensen,

Het is soms een zware bevalling om zaken die je geestelijk en emotioneel zo bezig houden los te laten. Dit betreft jou privé, maar we kunnen ook zeggen, elke ziel op aarde die ook maar een beetje betrokken is bij wat er momenteel plaatsvindt.

De persoonlijkheden, en dan hebben we het over hele sterke persoonlijk­heden, laten op een wel heel eigen ongevoelige wijze weten dat het bestuur van de aarde moet veranderen. Juist hierdoor worden de mensen die vanuit hun hart werken wakker geschud. Zij willen niet meer door dictators worden gestuurd. Zij vragen alleen maar om respect. Respect voor de naaste en respect voor alles wat leeft op Moeder Aarde.

Elke overheerser zal gaan voelen, en voelt het al, dat ze de macht beginnen te verliezen. De weg van het hart wordt geopend en gebruikt om de Liefde te laten stromen.

Dit is wat wij mee willen geven: Blijf bij je eigen gevoel en laat je niet meesleuren in de angst van die mensen die hun eigen hart op slot hebben gezet of nog niet hebben kunnen openen.

Wij zijn er om ieder die er om vraagt bij te staan en door deze aardse periode heen te helpen.

In Liefde aan allen van alle Aartsengelen en met name,

Aartsengel Michaël.

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.
Shinshara

Shinshara

De Bast 54
8501 PK SINT NICOLAASGA

Neem contact op

Tel. +31 651 690 722
Email: jo-an@shinshara.nl

Bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag & Zondag: Afwezig